Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΘΕ Ν' ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΤΑ "ΓΙΑΤΙ"

"Σουτ!" έκανε συνωμοτικά, με το δάχτυλο στα χείλη. "Ξέρω ότι είναι πολύ αργά, Τεό. Αλλά πάντοτε δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς το βράδυ, έτσι δεν είναι;"
"Πώς το ξέρεις;" απόρησε ο Τεό ανακαθίζοντας στο κρεβάτι του.
"Σε παρατήρησα πολύ προσεκτικά, παιδί μου", είπε ο σεΐχης. "Όταν πάψεις να βασανίζεσαι τη νύχτα, θα έχεις κάνει το μισό δρόμο.

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ

Ο λόγος, δεν έχει λόγο να λέγεται.
Το λόγο αυτό, εγώ το σεβάστηκα.
Και να που η Τροία ακόμη καίγεται.
Και να: ο Αδόλφος υψώνει τη σβάστικα.
Νίκη! Νίκη! Νίκη!



Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

"ΣΚΟΤΩΣΕ" ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ

Πρωτοποριακή θεραπεία δίνει ελπίδα σε ασθενείς


Ο 72άχρονος Brian Brooks "χτυπήθηκε" από τον καρκίνο και οι γιατροί του έδιναν μόλις 12 μήνες ζωής.


Κι όμως κατάφερε να "σκοτώσει" τον καρκίνο μέσα σε δύο μόλις μέρες, αφού υποβλήθηκε σε μια πρωτοποριακή θεραπεία.


Οι γιατροί διέγνωσαν ότι έπασχε από καρκίνο κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης εξέτασης στο έντερο. Του είπαν ότι το παχύ του έντερο και το συκώτι του ήταν "γεμάτα" με καρκίνο.


Μην έχοντας να χάσει τίποτα, αποφάσισε να υποβληθεί σε μια πρωτοποριακή θεραπεία για τον καρκίνο του ήπατος, που ονομάζεται Foxfire και της οποίας ηγείται το ερευνητικό κέντρο για την αντιμετώπιση του καρκίνου Bobby Moore Fund.



ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ 63 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!






Μοιάζει σαν σενάριο κινηματογραφικής ταινίας και όμως είναι πραγματικότητα! Μια γυναίκα και ο άντρας της κατάφεραν τελικά να παντρευτούν μετά από 63 ολόκληρα χρόνια!


Πρώτη φορά συναντήθηκαν το 1947, όταν έμεναν στην ίδια γειτονιά στο Σάουθαμπτον. Τότε ήταν ακόμη έφηβοι, ενώ ο πατέρας της κοπέλας μπήκε εμπόδιο στη σχέση τους θεωρώντας ότι η κόρη του ήταν μικρή για να ασχολείται με έρωτες.
Έτσι αναγκάστηκαν να χωρίσουν και να καταλήξουν να κάνουν οικογένεια με άλλα άτομα. Ωστόσο, όπως λένε οι ίδιοι, δεν περνούσε μέρα που να μην σκέφτονται το εφηβικό ειδύλλιο εκείνης της εποχής. Όταν η γυναίκα του Bill πέθανε εκείνος έστειλε στην πρώτη αγαπημένη του μια φωτογραφία από την εποχή που οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

ΚΟΚΚΙΝΟ - ΜΑΥΡΟ

Κόκκινο το πρώτο σαν το αίμα
που ήπια στάλα στάλα
δίχως τίποτα να μείνει στον πάτο
του ποτηριού που μου 'δωσε